Student.. mestilah tidur lambat.

Ceh ingat nak taip dalam BI tadi tapi terasa poyo pula. Apa pun, it's good to be back here. Macam duk ternampak-nampak lagi duk spray pak guard pakai penyembur iron dengan Nor kat tingkat 4, duk makan aiskrim tepi padang sambil tengok orang yang ada kesedaran sedang membakar kalori. Masih udara yang sama dan masih bau pokok-pokok yang sama di trek joging tu (kalau jogging waktu pagi time embun masih ada lah).

tapak projek pertama. terdapat penemuan tapak kaki Opet.

Iya, ilani sekarang sudah genap seminggu bergelar pelajar UPM buat kali kedua. Kalau ikut jadual, gelaran ni tamat lagi 2 tahun. Harapnya kali ni ikut jadual lah. Dan harapannya jugak passion yang ada sekarang ni tak berkurang walau seinci pun.


Studio tahun ni agak ramai - 22 orang. Tapi yeah bila dah tua, rugi - dah tak banyak choice untuk cuci mata. Setakat ni semua orang baik-baik saja. Dalam phase malu-malu lagi nak tegur. Apa lagi nak cerita? Oh, duit... banyak nak pakai. Terus down. Bye. Hidup elok-elok semua orang!





8 comments:

senyumSOYA said...

hehehh~ lgy dua tahun..kejap ja tu..

saya dah tahun akhir ^^

George M. said...

walwaeyhhh.

anda sambung juga? HAHA. weyyy, i'm here too!

efa fairuz said...

alolooo.. terasa suci bila jadi student balik.. nampak rumput2 menghijau.. ewah!

gudlak mcla!

ila ni said...

tahniah soya - moga berakhir dgn hebat ;p

george, k10 ke? bungkuskan nasi goreng kg satu!

tengs kak efa. dan-dan rumput menghijau ek kehkehkhe

Hawa CMS said...

weeweeiitt!!!
beli beg baru, pencil box baru, baju kurung baru, kasut baru dan spender baru tak? kata start skolah, kene la sume baru..

ngee~
nnt kalo ade mase free akan call anda
jgn sebok smpai xangkat phone plak
hehe!

George M. said...

haha. nope. duduk rumah aja. dekat.
but i'm continuing dekat face engineering. ;)

Tun Teja said...

rindu la kat ilani..wahahhaa

ila ni said...

Awa:
doakanla ila bejaya kali ni dgn gilang gemilang :-P awa call haruslah dihargai.

George:
Good luck! Pinjam sticker bdk master satu ~ :-P

Tun:
Terharu ambo ado ore oyak gitu :-*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...