ad hoc post

Boleh ke pakai ad hoc post? Bajet terikut-ikut dengan isi pembelajaran lah.

Jadi, apa yang berlaku sejak entri terakhir? Segan lah nak tengok blog lama-lama. Mari saya tunjukkan pada kalian secara tidak teraturnya apa yang telah berlaku dengan pertolongan gambar-gambar yang kurang menarik. Bersedia. 

Foto 1:
 Ini dinamakan Melanau Tall House. Gambar ini dirakam di Sarawak Cultural Village. Iye sampai ke Sarawak kita kali ni pada minggu kedua pengajian. Penat wa cakap lu jelajah kampung ni. Nasib mendung sikit-sikit. Tapi yang paling bersyukur ialah adanya rumah melanau ni. Kenapa - sebab bahagian bawah rumah itu telah menjadi satu ruang yang sangat nyaman. Btw, bayaran masuk RM 60. Tapi ai khannn student sekarang maka RM 15 je ah.

Foto 2:
 Perhatikan gambar di atas. Ada sesuatu yang menarik perhatian yang membuatkan budak berisi ni menangkapnya. Lokasi - stesen Bandar Tasik Selatan. T_T penat sungguh dunia bila SMART tunnel ditutup.

Foto 3:
 World's Greenest Workstation. Kehkehkeh bajet ada pokok 2,3 choet tu maka boleh iktiraf macam tu. Ini meja terkini. Studio 4 FRSB. Sempat kaut meja kecik je kali ni. Nanti dah angkut PC karang tak tau la nak letak mana.

Foto 4:
Ini tangan Halim malam tadi. Walau pun beliau dari group lain, dia memang, .. haih maklomla tarikan group kitorang lagi kuat maka di sini lah beliau - tolong sketch conceptual diagram.

Dan sekarang, tengah tunggu turn untuk present kat lecturer -
dalam keadaan sangat hina sebab group lain banyak sketches gempak T_T


4 comments:

Encik Anif said...

Wahaha.. Ada Gossip Street la :D

efa fairuz said...

adoiii!!! kehkehkeh!

"...dalam keadaan sangat hina sebab group lain banyak sketches gempak!" hahahah lawak ngguh ayat nih hahahaha!

takdop hina nyo la mek laa!! :p

kin said...

hi kak!
selamat kembali ke UPM! hehe

ila ni said...

Pak anif:
Wuhhuuu mari bergosip di tasik selatan!

Kak efa:
Gini la perasa'e student hok xdok skill sobss..sobss

kin?
Wahh lamanya x kontek! Tenkiu2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...