penderitaan berhenti sekejap

Selepas beberapa minggu tidur di studio, akhirnya petang ni boleh lah start qadha tidur katil. First project yang penuh konflik akhirnya sampai ke penghujung oyeh. Gred apa tu lain cerita la. Janji dah settle. Arh tak sabar nak balik tidur. Nah gambar bekerja dalam studio.

bajet superbusy, delivery Domino's. 
tak sedar esok takde duit nak printing..

and by means tidur di studio, yep, memang tidur la jawabnya.
4 a.m and sleeping T_T



 dah la. lecturer dah spoil mood nak tidur
"cepat, i nak bagi brief 2nd project pulak ni"
FUUUUUUUUUUUU~~


3 comments:

Tun Teja said...

eh,macam kenal budak(orang tua) berselubung bulat2 tuh..hahaha..keja sape ngambik nih..

efa fairuz said...

haha.. seronoknye student's life!

teringat jame mudo mudi..

ila ni said...

Tun:
Haha br ado memori tun stay up sikett. ni nicholas amek. Budok cino tinggi tu.

Kak efa:
Ila suko gambar no.2. Ado idea tu nk tutup muko nga kertas presentation! Sangat rasa mudo :-P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...