Jangan masuk ladies department

..kalau awak lelaki.

Seriously, para awek atau isteri, tolongla jangan ajak boyfriend/tunang/suami untuk sama-sama shopping perkara rahsia itu. Iya, mungkin antara korang dah takde rahsia, dah takde rasa malu, tapi... hemm, tu lah, kalau boleh fikirkan pasal maruah dan perasaan perempuan lain yang perlukan privasi untuk memilih dan shopping perkara rahsia itu. Tolong?

Dan para boyfriend/tunang/suami, tolongla refuse bila ada orang ajak temankan shopping perkara rahsia itu. Banyak tempat lain lagi korang boleh bermanja-manjaan. Blehhhhh manja sangat la khannn! Ok serious. Just don't.

2 comments:

hajiMete said...

selalu masuk siap amek gambar kotang yg kalerful lap lip lagiiik.. ihiks

ila ni said...

hamboih en hajimete, dah jadi haji terus lagi aktiviti tu kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...