hakikat sebenar

Saya tak suka pun share makanan,  share minuman. Geli.
Saya tak suka pun dengar masalah cinta-cinta yang belum terikat dengan akad ni. Rasa macam buang karan bagi support untuk something yang ..macam tu.
Saya tak suka pun dengar alasan yang tak kukuh semata-mata nak cover kekurangan disiplin. Cakap je lah malas ke, lambat bangun ke. 
Saya tak suka pun bila awak mintak tolong pastu nak demand lebih-lebih ikut sesuka hati awak.

Banyak lagi lah.
Tapi..tu lah. Masalah saya, awak ingat awak dah tau semua pasal saya. Tertekan saya.



2 comments:

Hawa CMS said...

alaaaa..
bukan kite salu share makanan ke?
buahahaha!!

ila ni said...

tapi..tapi... ingat dok caro set kito teguk air dari botol mineral tu? hehehrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...