site model

Dulu masa jadi junior, time Part 1, asal masuk studio senior Part 2 je mesti rasa kagum gila tengok site model yang besar-besar. Kagum dengan kegigihan siapkan model besar. Kagum tengok board-board site analysis yang penuh dengan info. Precendent study yang complete.

Tapi bila sendiri dah masuk Part 2, heh, takde la perlukan kegigihan sangat pun buat site model. Buat cikai-cikai cukup hehehr. Apa pun, site model kali ni paling cepat siap; kitorang start paling last tapi siap paling awal dan langsung tak sempat rasa bosan pun potong benda-benda ni. Tahniah group Salak Selatan!



1 comment:

Anonymous said...

Love what you are doing with the blog man!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...