MPH online awesome!

Tak kira dah, dekat dengan deadline pun nak jugak brag kat sini bahawasanya MPH online sangat awesome! Tadi tergerak hati nak search buku Biografi Agung, tengok orang jual online RM 65 excluding pos laju. Bila nak compare harga kat MPH, sekali dia cakap 15% kalau order online. So kita try la.





Dan bila tengok shipping cost RM 0.00 memang suka gila sebab berat kot buku tu, sepatutnya kos agak mahal. Sebab dia punye syarat, payment below RM 50 je kena bayar shipping cost maka dalam hal ni terselamatlah saya walau hanya membeli sebiji buku.





Maka teruslah buat payment dengan excited. I know, I know, duit tu patut pakai for printing this 7 Jan tapi, tapi... ini sangat irresistible! Tambah, saya takde pun buku pasal Muhammad S.A.W. SO, yep, jangan sesekali berkira untuk hal agama, kan? :) Harap memang betul takde extra charge & buku selamat sampai.

Jimat RM 9.75, jimat duit minyak, jimat duit LRT & jimat duit parking.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...