ubat ketawa

Hari-hari, cara paling senang nak gelak ialah dengan menghabiskan masa kat 9Gag. Post dia takde la lucu gile tapi part paling best selalunya kat bahagian komen. Mantap! Maybe sebab tahap pemahaman ayat & cara berlawak tu lebih kurang je, itu yang best. Macam compilation of jokes dari seluruh dunia.

Ini salah satu komen yang buat aku literally tergelak. dari post ni http://9gag.com/gag/5861800





Haih. Tiba-tiba rasa loser sebab ada perasaan yang 9gag ni macam family sendiri. sebab semua orang faham internal jokes.


2 comments:

Fzah Ruslan said...

ubat ketawa aku : autocorrectfail.org

XD

Tun Teja said...

saya juga layan tapi xtgk komen..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...