saya tau perangai ni buruk, tapi..

Saya sedang geli ni. Saya taktau sampai bila saya boleh bermuka straight sebelum saya muntah. Kalau awak ada cerita bajet-bajet sweet pasal awak dengan partner awak kan, saya suggest, tolongla jangan cerita kat saya. Mahupun memaparkan perilaku itu depan saya. Saya jadi berbelah-bagi. Tak support, macam tak kawan. Support, macam menggalakkan maksiat. Ah apa-apalah. Yang nyata saya tak pernah rasa hubungan pakwe-makwe itu sesuatu yang sweet. Awak buatlah cemane pun, tetap saya cakap "tak sweet pon?". Saya rasa kita dah tua, tak perlulah hubungan tak mecet macam tu. Gaduh merajuk mendayu-dayu menangis. Tak in sangat tau. Sekarang kan ilmu agama tengah booming dikalangan muda-mudi, awak tak keep update ke? Pehlis sangat. Jangan buat-buat manja kat kawasan saya boleh, ke?

3 comments:

Tun Teja said...

hahaha..nsb baik bukan saya..

anea_hayati ♥ said...

we are in the same group..hehe

Anonymous said...

Yo sangat setuju ! and tak suka jugak dengan yg dah kawen n tunjuk kemesraan kat fb. saya tidak kawen lagi, maka saya jeles !! wahahhaa


- Yana -

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...